Digna geeft naast Biodanza ook andere trainingen, cursussen, dagen en weekenden. Bij deze trainingen laat zij zich met name inspireren door Zijnsorientatie, Emotionally Focused Therapy en Geweldloze Communicatie. Natuurlijk neemt dans op deze dagen een grote plek in. Het uitgangspunt bij deze trainingen is dat ieder mens al helemaal heel en compleet is, precies zoals je nu bent. Heel vaak ervaren we dat niet zo. En juist dat maakt dat we lijden. We willen ergens anders naar toe dan waar we op dit moment zijn. We rennen geluk achter na en juist daardoor komt het verder van ons af te staan. 

Digna leert je om precies te blijven waar je bent. Om de pijn, het ongemak en de vreugde recht in de ogen aan te kijken. Juist dat blijkt enorm vreugdevol te zijn. Je komt in contact met wie je werkelijk bent. Het vraagt moed, want soms moeten we diepe pijn in de ogen kijken. Dit pad is dan ook voor moedige mensen. Moedige mensen die buiten hun comfortzone willen kijken, die precies waar willen laten zijn wat is, die bij de pijn van zichzelf en ander ander aanwezig willen zijn, zonder ook maar een vinger te verroeren. 

Juist dat maakt dat ons hart opengaat, we verbinding ervaren, liefde en compassie als vanzelf geboren worden. Het is een daad van liefde om aanwezig te zijn precies daar waar je bent. Het maakt dat we zacht worden, dat ons masker afvalt, dan ons hart open gaat en we als een krijger zowel zachtheid als kracht ervaren.

 

 

De Tempel van Levenskunst biedt workshops, trainingen, retraites, informatiebijeenkomsten en coachingstrajecten aan. Ben je geïnteresseerd, laat het weten. Kijk op http://tempelvanlevenskunst.nl. Neem contact op met Digna of bel: 06-45826724