Biodanzadag “Samen dansen in de ruimte van Liefde”.

Op zondag 17 december 2017 geven Digna Schenk en Marlie Wetemans samen een Biodanzadag in het Mirror Centre in Amsterdam. Het thema is “Samen dansen in de ruimte van Liefde”. 17 december valt in de periode voorafgaand aan kerst. De periode dat de dagen kort zijn en de nachten lang. De periode dat de energie naar binnen is gekeerd. Een prachtige dag om op een liefdevolle manier contact te maken met onszelf en de ander. De tijd rond kerst is ook de lichttijd. De kaarsjes in huis en de lichtjes in de kerstboom, symboliseren de terugkeer van het licht. Tevens staan ze symbool voor liefde, liefde die door ons als mens schijnt en straalt.  Wij mensen zijn liefdeswezens. Dat deel van ons zullen we voeden, ervaren en aanraken op deze prachtige dag. In ons hectische bestaan zijn we ons vaak niet meer bewust van de kracht van liefde die in ons huist. Reden temeer om daar een dag bij stil te staan en die kant van ons aandacht en ruimte te geven. We zullen werken met sub thema´s als aanraking, koestering, geborgenheid, rust, warmte en zang. De kracht van Liefde is groot, een heerlijk thema om mee te dansen. Wij hebben heel veel zin in deze dag en we nodigen jou graag uit om samen met ons te genieten.

 

Praktische gegevens:
Adres: Mirror-centre, Amsterdam-Oost, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam. (1 min. lopen vanaf station Muiderpoort).


Tijd
: 11.00 uur-17.30uur (inloop 10.30 uur).


Kosten
: 50,- (bij aanmelden en betalen voor 17 nov.) Vanaf 17 november 55,-. De dansers van de jaargroep van Digna en van de groepen van Marlie in Almere en Weesp of de jaarcyclus betalen bij aanmelden voor 1 november €45,- (daarna €50,-).


Aanmelden
: Digna


Je aanmelding is definitief wanneer je het bedrag overmaakt hebt naar rekeningnummer  NL70RABO 013.55.42.812 t.n.v. M. Wetemans onder vermelding van ‘Dans het leven in liefde Amsterdam’ en je voor- en achter naam.

 

We dansen twee vivencias. Tijdens de pauze is er een gezamenlijke lunch waarbij we onze eigen meegebrachte etenswaren met elkaar delen (potluck).

De workshop is voor mensen met (enige) ervaring met Biodanza. Als je twijfelt neem dan even contact op met Marlie of Digna

 

Welkom!