Biodanza met Digna  

Op zondag 2 september 2018 is er Stranddanz. Door de organisatie ben ik uitgenodigd om deze ochtend een Biodanza vivancia te komen geven. Ik geef al een paar jaar workshops bij Stranddanz en elke keer ben ik blij en dankbaar om een workshop te komen geven.


Heb jij zin om te dansen? Zowel meditatief als uitbundig, aardse ritmes als vloeiende melodieën, zowel alleen als samen. Ben je bereid op zondagochtend naar Zandvoort te komen? Dan ben je wat ons betreft van harte welkom! De workshop is zowel voor beginners als voor gevorderde Biodanza dansers goed te volgen. Mocht je vrienden of vriendinnen kennis willen laten maken met Biodanza dan is dit een goede gelegenheid.

Wij kijken er naar uit om er een waardevolle ochtend van te maken met een ieder die aanwezig is. Het thema van deze ochtend is Puur Zijn. Wanneer we dansen gaan onze maskers af. In dans valt niets te verbergen. We stralen zoals we van nature bedoeld zijn. Alles komt aan het licht. Juist dat is zo fijn. We hoeven ons niet anders voor te doen dan dat we zijn. Zo zijn we stralend en uitbundig en krachtig en soms voelen we ons juist kwetsbaar, klein en misschien wat onhandig of houterig in onze bewegingen. Alles wil gezien worden. Kom precies zoals je bent met alles erop en eraan. Je bent van harte welkom!

Heel warme Stranddanzgroet,

Pien, Klazien en DignaDatum: 2 september 2018
Locatie: Strandpaviljoen 11, ONS, Zandvoort
Tijd: start 11 uur, einde 13 uur.
Bijdrage: 15 euro p.p.