Spirit Dance Haarlem is een fantastische dansplek waar je een hele avond lang kunt dansen op lekkere, dansbare muziek. Het is het initiatief van Tineke de Wit (DJ Cem) en Ed Galjaard (DJ Skywalker) om deze dansavonden te organiseren.

Op 28 december 2019,  ben ik, Digna, gevraagd om aan het begin van deze avond een workshop Biodanza te komen geven. Dat doe ik graag. Het thema van deze workshop zal zijn: Liefdevolle verbinding in de tijd van Licht.

Het einde van het jaar is in zicht. Het is de tijd waarop de dagen het kortst zijn. Overal staan bomen met lichtjes. Deze staan symbool voor het licht dat wij zelf zijn. Wanneer we ons afstemmen op onze essentie, merken we een goedheid en een lichtheid op die groter is dan ons kleine ik. Blijkbaar zijn we van nature licht en liefde. We hoeven hier niets voor te doen, het is al zo. Dit opmerken bij jezelf, maakt het ook in anderen wakker. Dit licht schijnt. Altijd. Het is pure eenvoud, speelsheid, helderheid en lichtheid. Dit licht zullen we dansen. Ook als je niets snapt van deze tekst, ben je van harte welkom. Laat je verrassen. Kom met een open en nieuwsgierige blik en geniet!
 

Wil je erbij zijn? Je bent van harte welkom!!!

Datum: zaterdagavond 28 december 2019
Locatie: Het Seinwezen, Kinderhuissingel 1, 2013 AS Haarlem
Aanvang: Biodanza workshop is van 19:00 uur tot 20:00 uur, daarna nog heerlijk vrij dansen op de muziek van de DJ's Cem en Skywalker