Het Oud en Nieuw weekend voor 2018-2019 zit helemaal vol. Het spijt me dat ik niet nog meer deelnemers welkom kan heten. 
Ik wens een ieder die eigenlijk nog deel had willen nemen toe dat je een andere plek vind waar je de jaarwisseling op een fijne manier kunt beleven.
Warme groet,
Digna

Digna geeft al 13 jaar rond de jaarwisseling een Oud en Nieuw Biodanza 3 daagse. Zij zal dat ook dit jaar doen, bij de overgang van 2018 naar 2019.

De plek waar het plaats zal vinden is wel nieuw! De locatie heet Land van Lisa in de Achterhoek.

Het thema is: Met een open hart aanwezig zijn, precies hier en nu.
Als ik, Digna, naar mezelf kijk dan kan ik, zo op de grens van Oud en Nieuw, zo bezig gaan met wat komen gaat, dat ik het NU vergeet. En dat terwijl wij allen weten dat er alleen hier en nu is. Wanneer we 'precies hier', op de plek waar we zijn landen, dan ervaren we de Rijkdom van Zijn. We hoeven niets te 'doen', aanwezig zijn is voldoende. Helder en liefdevol aanwezig zijn, maakt dat ons hart als vanzelf open gaat. Liefde gaat rijkelijk stromen. Zowel voor onszelf als voor anderen. Ten diepste zijn jij en ik Liefde, willen we ons verbinden, willen we Zijn. 
Dit is het thema om drie dagen lang mee te nemen in de dans en wellicht is het inspirerend om het dag in dag uit te oefenen. Precies hier en nu, met een open hart aanwezig zijn. 

Praktische zaken:
Data: 
Aankomst: 30 december 2018 tussen 13 - 14 uur (eerste vivencia start om 15 uur)
Einde: 1 januari 2019 rond 16 uur

Locatie: 
Land van Lisa, Rekken

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden via  Digna

Investering:
255 euro per persoon

Hierbij is inbegrepen 2x ontbijt, 2 x lunch, 2x avondmaaltijd, alle vivencia's + een klankschalen concert en de slaapgelegenheid. Tijdens het weekend zullen we af en toe de kok helpen bij het dekken van de tafels, afruimen en de afwas.

Er zijn geen 1 of 2 persoonskamers op deze locatie. Wanneer je op een 1 of 2 persoonskamer wilt slapen, kun je dit aangeven. Je krijgt dan 30 euro korting op de prijs en kunt zelf in de (heel) nabije omgeving een kamer boeken. Ik heb verschillende mogelijkheden van mensen die bij Land van Lisa betrokken zijn. Ik mail je graag hun gegevens.