Op 15 april 2017 gaven Marlie Wetemans en Digna een Biodanza Lentefeest,. Dat was een enorm succes en daarom staat de datum voor het volgende Biodanza Lentefeest al vast! Dit zal zijn op zaterdag 31 maart 2018. Wil je erbij zijn, zet deze datum alvast in je agenda. Je bent van harte welkom.Marlie Wetemans en Digna Schenk werken vaak samen. Dat is elke keer een feest. Zij bundelen hun krachten om deze Biodanzadagen mogelijk te maken. Wat mooi en bijzonder is is dat er twee Biodanza groepen samen komen; namelijk die van Marlie en Digna. Tevens komen er veel mensen die niet in een van deze groepen dansen. Een prachtige mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen. Een prachtige mogelijkheid om je volop te verbinden met het gevoel van Lente, nieuwheid, levenslust en vrijheid. Wij kijken er naar uit om met jou samen de lente te vieren.


Datum: 7 april 2018
Locatie: Geert Grote School, Fred Roeskestraat 82 te Amsterdam
Tijden: 11.00 uur-17.30uur (inloop 10.30 uur)


Bijdrage: pre sale: bij aanmelding voor 25 maart is de bijdrage 50 euro. Vanaf 25 maart is de bijdrage 55 euro pp. Deelnemers van de jaargroep Digna van de weekgroepen Almere/ Weesp betalen bij aanmelden voor 25 maart  €45,- (na 25 maart €50,-).

 

Je aanmelding is definitief wanneer je het bedrag overmaakt naar rekeningnummer NL94 ASNB 0709 1893 62 tnv Biodanza met Digna onder vermelding van Je naam en Biodanzadag 7 april 2018.

Aanmelden en info: stuur een berichtje aan Digna

Bereikbaarheid Geert Grote School: Fred Roeskestraat 82 te Amsterdam.
Je kunt gratis parkeren op het schoolplein.

Deze locatie is op loopafstand van station Amsterdam Zuid.

Plan u reis van te voren op www.ns.nl.