"Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself". (George Bernard Shaw)
"To share your weakness is to make yourself vulnerable; to make yourself vulnerable is to show your strength" (Criss Jami)

 

" De mens is een gedicht dat nog niet af is" (filosoof Heidegger)…  Onze identiteit is altijd in beweging. Hoe drukken we ons uit in de wereld, welk beeld hebben wij van onszelf en wat speelt er zich af in onze binnenwereld.

Je identiteit kennen gaat over het doorgronden van de vraag; Wie ben ik? En waarom doe ik dingen zoals ik ze doe? Het loont het de moeite om af en toe stil te staan bij persoonlijke levensvragen, want dat kan richting en focus geven aan je leven. Het kan je motiveren om vanuit een bepaalde visie te willen leven en je daar ook voor in te zetten.

Mensen hebben soms hun hele leven een laag zelfbeeld, het gevoel niet goed genoeg te zijn, geen toegevoegde waarde te hebben, of het gevoel er niet bij te horen. Ruimte innemen is vaak moeilijk voor mensen met een laag gevoel van eigenwaarde. Wanneer we onszelf niet waarderen kunnen we vaak niet genieten van het leven. We gaan overleven in plaats van leven. We doen verschrikkelijk ons best en putten onszelf uit. Hoe pijnlijk is dat! Gezonde eigenwaarde blijkt dan ook gezond te zijn voor lichaam en geest. Wanneer we onszelf waarderen, zijn we krachtig en kunnen we het leven aan. Dit weekend staat geheel in het teken van gezonde liefde voor onszelf. Onze kwaliteiten vieren en de vreugde van leven in ons toelaten.

Door middel van speciaal op dit thema gerichte dansen, zullen we onze eigenwaarde versterken, opdat we het leven voluit kunnen leven. De sfeer van dit weekend is verwelkomend, elkaar insluitend, aanmoedigend en uitnodigend om je eigen kracht te (her)ontdekken. 

Praktische informatie:


Datum:
 
De datum waarop dit weekend plaats zal vinden is op dit moment nog niet bekend. In de loop van voorjaar 2018 zal dit op deze pagina bekend gemaakt worden.

Locatie:
Meeuwenveen, Meeuwenveenweg 1-3, 7971 PK  Havelte

Investering:
225 euro per persoon. Er is plek voor maximaal 21 mensen die deelnemen. Er is 1 eenpersoonskamer beschikbaar. Bijdrage hiervoor is 250 euro.

Aanmelden en informatie:
Stuur een berichtje aan Digna of bel met 06-45826724