"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the storm".
"To share your weakness is to make yourself vulnerable; to make yourself vulnerable is to show your strength" (Criss Jami)


Eigenwaarde wat is dat eigenlijk?

Eigenwaarde heeft te maken met het gevoel goed genoeg te zijn. Niet perfect, maar goed genoeg. Het komt voort uit een diep gevoel van verbinding met jezelf en anderen.


We worden als mens omringd door waardigheid. Denk maar naar de bloem die midden in de woestijn tot bloei komt. Zich niets aantrekt van of hij gezien wordt of niet, hij bloeit gewoon. Of bloemen die tussen het asfalt doorkruipen om te bloeien en stralen, onder de meest ongunstige omstandigheden. 
Kijk naar vogels in de lucht, die sierlijk stralen en spelen in de wind. Kijk naar bomen die elk hun eigen vorm aannemen en krachtig uit de aarde oprijzen. Zo zijn er voorbeelden te over.


Eigenwaarde kent kwaliteiten als ontspanning, geaard zijn, liefde voor jezelf en anderen, geloof in jezelf en anderen, vertrouwen, flexibiliteit, dankbaarheid en levensvreugde. Tijdens dit weekend zullen we al deze kwaliteiten dansen. Opnieuw ontdekken dat ELK mens enorm waardevol is en bij kan dragen aan een mooie wereld voor zichzelf en anderen.

 

Dit verdiepingsweekend is voor mensen met biodanza ervaring. Als je twijfelt neem dan even contact op. 

 

Praktische informatie:


Datum:
 
De datum waarop dit weekend plaats zal vinden is op dit moment nog niet bekend. In de loop van voorjaar 2018 zal dit op deze pagina bekend gemaakt worden.

Locatie:
Meeuwenveen, Meeuwenveenweg 1-3, 7971 PK  Havelte

Investering:
225 euro per persoon. Er is plek voor maximaal 21 mensen die deelnemen. Er is 1 eenpersoonskamer beschikbaar. Bijdrage hiervoor is 250 euro.

Aanmelden en informatie:
Stuur een berichtje aan Digna of bel met 06-45826724