VRIJHEID!

Op 3 december 2017 geven Brenda van Broekhoven en Digna Schenk samen een Biodanza-dag met als thema Vrijheid.

Als we stralen, voelen we ons lekker. We voelen ons vrij. Maar wat is Vrijheid eigenlijk? Hoe kan Vrijheid zich tonen in ons leven? Hoe voel jij je als je vrijuit leeft en je vrij verhouden kunt met gemak én ongemak.

Vrijheid heeft niets te maken met het al dan niet gevangen zijn door anderen. Er zijn genoeg voorbeelden mensen die gevangen waren en toch hun innerlijke vrijheid en waardigheid konden behouden. Denk aan Gandhi of Nelson Mandela. Er zijn ook genoeg mensen die als het om uiterlijke omstandigheden gaat vrij zijn en toch hun eigen gevangenis bouwen. Mensen die krampachtig van alles van zichzelf moeten en de lat hoog leggen. Er zijn mensen die op het ene gebied heel vrij zijn en op andere gebieden juist gevangen.

Blijkbaar heeft Vrijheid te maken met een innerlijke houding. Het gaat niet zo zeer om de omstandigheden waarin we verkeren maar meer om de manier waarop we met de omstandigheden omgaan. In het leven zijn altijd zowel zonnige als sombere situaties aanwezig. Hoe we ons tot die situaties verhouden is een vrije keuze en daar ligt een schat aan rijkdom.

Deze dag zullen we ons oefenen om op een nieuwsgierige, open en liefdevolle manier met onszelf en elkaar om te gaan. Om heel direct te ervaren dat Vrijheid gegeven is. Aan een ieder van ons. Onze natuurlijke aard is Vrij, los en heel eenvoudig. Dit geeft een ruim, open en vreugdevol gevoel. We krijgen meer gevoel voor de betrekkelijkheid van ons bestaan. Levensvreugde komt vrij, energie en humor gaan stromen. We worden los en ruim in doen en laten en we stralen.

Naast onze passie voor Biodanza, zijn Digna en Brenda allebei verbonden met de School voor Zijnsoriëntatie en voltooiden daar de 3-jarige zijnstraining. Deze visie, die gestoeld is op de heelheid en directe herkenning van onze ware aard, draagt bij aan de gronding en bedding van deze krachtige dansdag.


Wil je graag bij deze dag aanwezig zijn? Je bent van harte welkom.

Praktisch informatie

Datum: Zondag 3 december 2017 van 10-17 uur. De deur is open vanaf half 10.

Locatie: PURA, Vondelweg 87 in Rotterdam 
Na opgave ontvang je nog details voor de routebeschrijving. 

Bijdrage: €60 Het bedrag kun je overmaken op NL26TRIO0254666280 tnv Heart Beat Evolution. Vermeld je naam + VRIJHEID.

Lunch: Er is brood, soep, thee en koffie.
Neem zelf nog iets extra’s mee voor de potluck lunch om met elkaar te delen.

Aanmelden en info: 
Digna telefoon: 06-45826724 of Digna


Kom bij voorkeur met openbaar vervoer of op de fiets.
Met de auto kun je gemakkelijk, maar betaald parkeren (€1,67/u van 12-18u).