Dansen op zaterdag 14 april. Dit keer in een mooie zaal in Naarden. Deze dag zal gaan over identiteit en eigen waarde ook wel zelfwaardering genoemd en wordt gefaciliteerd door Digna Schenk en Marlie Wetemans.

Onze identiteit is altijd in beweging. Hoe drukken we ons uit in de wereld, welk beeld hebben wij van onszelf en wat speelt zich af in onze binnenwereld. Onze identiteit kennen gaat over het doorgronden van de vraag; Wie ben ik? Waarom doe ik dingen zoals ik ze doe? Het loont het de moeite om af en toe stil te staan bij persoonlijke levensvragen, want dat kan richting en focus geven aan je leven. Het kan je motiveren om vanuit een bepaalde visie te leven en je daar ook voor in te zetten.

Mensen hebben soms hun hele leven een laag zelfbeeld, het gevoel niet goed genoeg te zijn, geen toegevoegde waarde te hebben, of het gevoel er niet bij te horen. Ruimte innemen is vaak moeilijk voor mensen met een laag gevoel van eigenwaarde. Wanneer we onszelf niet waarderen kunnen we vaak niet genieten van het leven. We gaan overleven in plaats van leven. We doen verschrikkelijk ons best en putten onszelf uit. Hoe pijnlijk is dat! Gezonde eigenwaarde blijkt dan ook gezond te zijn voor lichaam en geest. Wanneer we onszelf waarderen, zijn we krachtig en kunnen we het leven aan. Deze dag staat in het teken van gezonde liefde voor onszelf, onze kwaliteiten vieren en de vreugde van leven in ons toelaten.

Deze verdiepingsdag is voor mensen met biodanza ervaring. Als je twijfelt neem dan even contact op.


Datum: 1
Zaterdag 14 april 2018

Locatie: 
Studie Nia, Sportcentrum De Lunet, Amersfoortsestraatweg 16, 1411 HD. Naarden

Tijden:
11.00 uur-17.30uur (inloop 10.30 uur)


Investering:
pre sale: bij aanmelding voor 25 maart is de bijdrage 50 euro. Vanaf 25 maart is de bijdrage 55 euro pp. Deelnemers van de jaargroep Digna van de weekgroepen Almere/ Weesp betalen bij aanmelden voor 25 maart  €45,- (na 25 maart €50,-).

 

Je aanmelding is definitief wanneer je het bedrag overmaakt naar rekeningnummer van M. Wetemans, rekeningnummer  NL70RABO 013.55.42.812 onder vermelding van dansdag 14-april en je voor- en achter naam.

 

 

 


Aanmelden en info:

Stuur een berichtje aan Digna.  Of Bel 06-45826724

Plan u reis van te voren op www.ns.nl.