In het weekend van 5 tot en met 7 april 2019 geeft Digna een Verdiepingsweekend met als thema "Puur Zijn".

Wanneer we ontspannen en loslaten, raken we geaard. Ons altijd-op-weg-zijn stopt. We landen in het ‘hier en nu’. We worden gevoelig, kunnen ons masker afzetten en ‘puur Zijn’.


Digna volgt sinds 5 jaar de School voor Zijnsoriëntatie in Utrecht. Zij doet daar momenteel de opleiding tot Leraar Zijnsoriëntatie. De inspiratie die zij hier ontvangt neemt zij mee in haar manier van Biodanza geven. ‘Zijn’ laat haar elke keer landen in hier en nu. Hier en nu is de meest vreugdevolle plek die er is. Dat ervaart elke danser wanneer hij of zij in vivencia gaat. We stoppen onze overlevingsdrive, we stoppen ons onderweg zijn, in het besef dat alles waar we naar verlangen al gegeven is. We hoeven nergens meer heen, we kunnen ontspannen in precies zoals het al is!
Daartoe zal Digna je tijdens dit weekend keer op keer toe uitnodigen; ontspan, laat los, ontwaak precies hier. Puur aanwezig zijn. Soms is het ‘nu’ stil, warm en teder. Een ander moment is het levendig, uitbundig en stralend. Door precies aanwezig te blijven bij hoe het zich wil tonen, ervaren we de rijkdom van het leven. 


Tijdens dit weekend dansen we uitbundig en vrij op de ritmes van het leven en we laten ons meenemen op harmonische melodieën. We ontspannen in ons bekken. Zo raken we diep geworteld en ervaren we de al gegeven verbinding met de aarde. We openen ons voor de hemel, de plek waar we in verbinding staan met de Spirits die ons inspireren en begeleiden. En we openen ons hart, opdat compassie en waarachtigheid uitbundig kunnen stromen.

Data: 5 tot en met 7 april 2019 (start 18 uur op vrijdag, einde 17:00 uur op zondag)

Locatie: Land van Lisa, Ouwenallerlaan 6 te Rekken

Investering: € 245,- per weekend  (inbegrepen, vivencia's, alle maaltijden, deze zijn vegetarisch en het diner is gluten en lactosevrij, slaapplaats op een slaapzaal)

Aanmelden: Digna of via 06-45826724