Wegens de uitbraak van het corona virus kan het onderstaande evenement helaas niet doorgaan op de datum deze gepland staat. Als organisatoren hebben we besloten het evenement uit te stellen naar een andere datum. Mocht je hiervan op de hoogte gehouden willen worden, neem graag contact op met Digna.  Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Open je hart voor jezelf en de wereld


Deze Biodanza dansdag staat geheel in het teken van eenheidsbewustzijn. Rolando Toro vertelt ons over het numineuze bewustzijn. Wanneer we ons op dit bewustzijn afstemmen, ervaren we dat jij en ik altijd met elkaar verbonden zijn. Op het moment dat je deze verbinding ervaart, gaat als vanzelf je hart open, je Liefde wordt wakker. Dat gebeurt heel spontaan en is heerlijk om te ervaren. De rijkdom van het leven zelf wordt ervaarbaar. Nu zijn we niet alleen met elkaar verbonden, we zijn met alles wat groeit, bloeit en leeft verbonden. Denk aan moeder aarde, de levende wezens die haar bewonen, de lucht, de sterren etc.

Wanneer wij hierbij stilstaan, raken we verwonderd. Vanuit die verwondering willen we graag bijdragen om vanuit onze overvloed te geven aan hen die het op dit moment minder makkelijk hebben. Wij zijn in dit geval: Jose Sloot, Tjeerd Sloot, Kim van der Klis, Marieke Baan en Digna Schenk

Wij willen graag dansen met jou en de opbrengst van deze Biodanza dag in z’n geheel naar een aantal goede doelen laten gaan. We openen dus letterlijk ons hart voor onszelf en de wereld waarin wij leven. Zo dragen we vanuit onze overvloed bij aan anderen die onze steun kunnen gebruiken.
We noemen deze dag ook wel een Biodanza Benefit dag.

Het thema:
Open je hart voor jezelf en de wereld.
Wanneer we ons verbinden met ons hart, maken we contact met de tedere zachtheid die in ieder van ons aanwezig is. Deze tederheid lijkt ons kwetsbaar te maken. Lijkt, want het blijkt dat als we deze tederheid toelaten we juist heel warmhartig, krachtig en vrijgevig worden.
Onze Liefde wordt wakker en gaat stromen. Zo houden we onze kracht en Liefde niet langer voor onszelf, we willen er rijkelijk van uitdelen, in het volle besef dat juist het delen maakt dat er nog meer te geven is.
Dit is misschien wel het grootste geschenk dat we onszelf en de wereld kunnen geven, de tederheid van ons hart. Ben je nieuwsgierig en wil je graag met ons mee dansen op deze bijzondere dansdag? Voel je van harte welkom!


Praktische informatie:
De datum:
Zaterdag 28 maart 2020

Locatie:
Openbare Basisschool Het Spectrum te Amersfoort
Ariaweg 115, 3816 HJ Amersfoort

Tijden:
Start van de vivencia 11 uur, einde van de dag 17:30 uur.
Inloop is vanaf 10:30 uur. Kom lekker op tijd, dan heb je ruimte om even aan te komen en een kop koffie of thee te drinken, voordat we met elkaar gaan dansen.

Potluck:
We dansen twee vivencia’s. Tussendoor gebruiken we samen een potluckmaaltijd. We willen je vragen voor deze maaltijd iets lekker mee wilt nemen, dat je graag met anderen wilt delen.

Bijdrage:
45 euro p.p. (of meer op vrijwillige basis). De vraag is of je je bijdrage in een enveloppe wilt stoppen. Deze enveloppe kun je aan het begin van de dag in één van de dozen stoppen die wij klaar hebben staan. Elke doos gaat naar een ander ‘goed doel’. Zo kun jij zelf kijken welk doel je graag wilt steunen.