Biodanza met Digna Benefit Feest 2018.

Dit wordt het tweede Biodanza met Digna Benefit feest. We gaan er een jaarlijks terugkerend feest van maken. Samen dansen voor de wereld! Wil je er bij zijn? Je bent van harte welkom.

We kunnen de wereld niet verbeteren en dat hoeft ook niet, want de wereld is prachtig voor wie het wil zien. En vanuit liefde voel ik de wil om iets voor anderen te betekenen, al is het een klein gebaar. Vandaar dit benefit feest. Dansen in vreugde, waarbij we de opbrengst geheel schenken aan anderen.


De datum voor dit jaar is zaterdag 30 juni 2018.
Locatie: De Vreugdehof, De Klencke 111 in Amsterdam.
Station Amsterdam Zuid is op loopafstand en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.


Tijden: 13:00 uur inloop, 13:30- 16:00 uur Biodanza vivencia gegeven door Digna, einde rond 17:30 uur.
Na afloop is er tijd voor een hapje en een drankje en elkaar ontmoeten!!!


De opbrengst van dit benefit feest wil ik laten uitgaan naar twee organisaties:


1. De ene helft van de opbrengst wil ik zenden aan de Rohingya kinderen die vluchten van Myanmar naar Bangladesh. Myanmar is het op een na armste land van de wereld. Bangladesh is het armste land van de wereld. De situatie is schrijnend. Via de stichting WereldWijd voor Kinderen, zullen we vragen of zij dit geld voor deze kinderen willen besteden.


2. De andere helft wil ik besteden aan het planten van Biodanza bomen. We helpen de natuur uitbreiden en de luchtkwaliteit een beetje beter te maken.


Zo dansen we samen voor onze medemensen en helpen we de natuur een handje. Liefde in Actie in Amsterdam!


Een ieder die bij dit feest aanwezig wil zijn is van harte uitgenodigd. Vrienden, vriendinnen zijn ook van harte welkom! Wil jij een steentje bijdragen aan dit feest, laat het weten. Wil je bijvoorbeeld helpen in de organisatie graag! Wil je na afloop muziek maken? Of wil je misschien taarten bakken om te kunnen verkopen? Wil je misschien stoelmassage aanbieden? Alle hulp en creativiteit is welkom. Laat het graag weten via Digna.